Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc alia.2 (1337472) - Fontiñas Sport (1586872) » 225495731: T27/J7/IX

Liga 225495731 Información oficial sobre el partido 225495731 en Hattrick

04.07.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / IX.112 (60383)

gurumelos.f.c Alineación oficial del equipo 'gurumelos.f.c' en el partido 2 - 4 GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gurumelos.f.c Alineación oficial del equipo 'gurumelos.f.c' en el partido 1 - 2 GUIRIS ETILICOS Alineación oficial del equipo 'GUIRIS ETILICOS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gurumelos.f.c

Goles Goles

  • 104 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Francesc Tuto va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 4.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): El públic de gurumelos.f.c va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 81, va xiular un penal pels locals. Francesc Tuto no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesc Tuto va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Moisés Maestre Salinas de gurumelos.f.c va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Moisés Maestre Salinas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Eufrasio Bagañeira es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enrique Bárcena.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Bolesław Suszycki ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

GUIRIS ETILICOS

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Emre Başsoy que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Patrice Stiefenhofer va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a ETILICOS.
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): Dídac Corbera va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a ETILICOS gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 186 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de ETILICOS amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Patrice Stiefenhofer, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Adideva Chowdhury va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignace Desender de ETILICOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, OK potente): Patrice Stiefenhofer no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.