Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

galactick futbol (796644) - Málaga (1338008) » 225476792: T27/J5/VIII

Liga 225476792 Información oficial sobre el partido 225476792 en Hattrick

20.06.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.1822 (179365)

TORREÑO C.F. Alineación oficial del equipo 'TORREÑO C.F.' en el partido 6 - 2 Rápido de Bertoa F.C Alineación oficial del equipo 'Rápido de Bertoa F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
TORREÑO C.F. Alineación oficial del equipo 'TORREÑO C.F.' en el partido 6 - 0 Rápido de Bertoa F.C Alineación oficial del equipo 'Rápido de Bertoa F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TORREÑO C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Erinç Arık va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de TORREÑO.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TORREÑO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jørgen Persson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): TORREÑO va obtenir un penal al minut 29, que va llançar a la perfecció Guillermo Ociaga. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TORREÑO. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Rolf Pettersson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TORREÑO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oshri Manor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Als 85 minuts, Guillermo Ociaga va ampliar l'avantatge de TORREÑO amb un 6 - 2 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): TORREÑO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rolf Pettersson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antoni Civil.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Tamás Liber quasi marca en una jugada assajada de córner que Henny Elsdijk havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Guillermo Ociaga per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antoni Civil va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en George Matei de TORREÑO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rolf Pettersson.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Erinç Arık, de TORREÑO, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Joel Schürhagl el va substituir.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Piotr Wałowski de TORREÑO va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en George Matei va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fikret Hadžimehmedović.

Rápido de Bertoa F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Rápido va aconseguir el 5 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Humberto Rafael Oberto, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Derya Zevzek que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TORREÑO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elias Belmar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rápido es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 2 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marko Štokov va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Heinz Storch-Emami-Nouri.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Félix Nadal Amador de Rápido va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Derya Zevzek va prendre el seu rol al minut 22.
  • 090 Minuto 28 (Tirita): Era el minut 28 quan després d'una dura entrada, el jugador Davide Tibaldi de Rápido s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.