Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rasoeiro Atlético (315445) - Plis play (441015) » 225476311: T27/J11/VIII

Liga 225476311 Información oficial sobre el partido 225476311 en Hattrick

01.08.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VIII.1813 (179356)

Rasoeiro Atlético Alineación oficial del equipo 'Rasoeiro Atlético' en el partido 3 - 0 Sporting Badalona Alineación oficial del equipo 'Sporting Badalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rasoeiro Atlético Alineación oficial del equipo 'Rasoeiro Atlético' en el partido 1 - 0 Sporting Badalona Alineación oficial del equipo 'Sporting Badalona' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasoeiro Atlético

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rens Brinkhuis de Rasoeiro es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fabio Klopfenstein es va introduir dins la defensa central al minut 55, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Fuentes Riviere va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 73 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Mateo per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Josep García-González va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fabio Klopfenstein. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rens Brinkhuis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Domingo Hervoso, jugador de Rasoeiro, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 74. Sergio Gallardo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Sporting Badalona

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van sortir al contraatac al minut 29, però Uriel Fernandez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 209 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Epi Eizema, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Rasoeiro, però Sheshan Suresh no va poder encertar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Roc Aiguabella va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sporting es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): En Uriel Fernandez va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.