Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Divins (991123) - [email protected] 2 (801759) » 225476029: T27/J10/VIII

Liga 225476029 Información oficial sobre el partido 225476029 en Hattrick

25.07.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / VIII.1808 (179351)

U.E. Divins Alineación oficial del equipo 'U.E. Divins' en el partido 3 - 1 Masia del Pozalet Alineación oficial del equipo 'Masia del Pozalet' en el partido
José María Fuentes Martínez (2') 1 - 0
1 - 1 Holger Sommarby (25')
Wies?aw Ziemczyk (73') 2 - 1
José María Fuentes Martínez (78') 3 - 1
U.E. Divins Alineación oficial del equipo 'U.E. Divins' en el partido 3 - 1 Masia del Pozalet Alineación oficial del equipo 'Masia del Pozalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Divins Alineación oficial del equipo 'U.E. Divins' en el partido 2 - 0 Masia del Pozalet Alineación oficial del equipo 'Masia del Pozalet' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Divins

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Una falta al minut 2 va provocar un lliure directe. José María Fuentes Martínez el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Divins va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 73 Wiesław Ziemczyk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José María Fuentes Martínez es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Divins ho intentava per la dreta per mitjà de José María Fuentes Martínez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Divins va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José María Fuentes Martínez en un 1 contra 1 amb el porter Jimmy Huchet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Divins va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Niklas Borchers va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jimmy Huchet.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Anfós Aguilar va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tzach Kolosov de Divins va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Anfós Aguilar va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Semblava que Luis Errazuriz s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Carlos Labraña Peña ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Masia del Pozalet

Goles Goles

  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): El contraatac de Pozalet va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Holger Sommarby va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Holger Sommarby de Pozalet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79 en Marcos Furió va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nélson Teles de Sousa de Pozalet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Ismael Dasow de Pozalet va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mohamed Sandali va prendre el seu rol al minut 8.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Pozalet va fer una substitució al minut 30. José Leprovost va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company José Manuel Artaraz.
  • 096 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Pozalet sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Jimmy Huchet no va poder acabar el partit.
  • Minuto 76 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Cristóbal Rabe .