Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JaCkE TeAm (440437) - Los espectros (1420478) » 225469942: T27/J14/VIII

Liga 225469942 Información oficial sobre el partido 225469942 en Hattrick

22.08.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / VIII.1699 (179242)

JaCkE TeAm Alineación oficial del equipo 'JaCkE TeAm' en el partido 0 - 4 moresca team Alineación oficial del equipo 'moresca team' en el partido
0 - 1 Paco Vidanía (4')
0 - 2 Jordi Climent (19')
0 - 3 Jordi Climent (28')
0 - 4 Jordi Climent (63')
JaCkE TeAm Alineación oficial del equipo 'JaCkE TeAm' en el partido 0 - 4 moresca team Alineación oficial del equipo 'moresca team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
JaCkE TeAm Alineación oficial del equipo 'JaCkE TeAm' en el partido 1 - 4 moresca team Alineación oficial del equipo 'moresca team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JaCkE TeAm

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Ernesto Santolalla va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Guillerme Fontes i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a JaCkE, però el xut de Alfredo Chiner va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerard Rovira de JaCkE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Chiner.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Romero Ojea de JaCkE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

moresca team

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Paco Vidanía quedar desmarcat i marcar per a moresca al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jordi Climent va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Jordi Climent va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Diego Miranda Galeano va anar directament als peus de Jordi Climent que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Lluís Brasó, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. moresca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de moresca, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jordi Climent va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eloy Romero Ojea. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Paco Vidanía va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alfredo Palencia.