Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Per sobre l'aro (1587558) - bartman rubik (1370621) » 225465105: T27/J9/VIII

Liga 225465105 Información oficial sobre el partido 225465105 en Hattrick

18.07.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VIII.1613 (179156)

Pontevedra Capital!! Alineación oficial del equipo 'Pontevedra Capital!!' en el partido 0 - 4 Maruri United Alineación oficial del equipo 'Maruri United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pontevedra Capital!! Alineación oficial del equipo 'Pontevedra Capital!!' en el partido 0 - 1 Maruri United Alineación oficial del equipo 'Maruri United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pontevedra Capital!!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pontevedra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Teofil Hasiec, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pontevedra, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Xuvenal Rama va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Cendegui de Pontevedra es va guanyar la targeta groga merescudament.

Maruri United

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Epifanio Rial va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. Aleksi Raula es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Maruri va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Aarne Mähönen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Epifanio Rial va anar directament als peus de Saša Nikolovski que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a Maruri l'avantatge per 0 - 4. Jonathan Besse en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Epifanio Rial va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aarne Mähönen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Maruri a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aleksi Raula va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Epifanio Rial, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Lew de Maruri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Aleksi Raula de Maruri va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Epifanio Rial de Maruri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aarne Mähönen de Maruri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Al minut 58 de partit, el jugador Peter Lew de Maruri es va lesionar lleugerament però va poder continuar.