Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club La Martinica (1432216) - ducver F.C (1578426) » 225461162: T27/J4/VIII

Liga 225461162 Información oficial sobre el partido 225461162 en Hattrick

13.06.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VIII.1543 (179086)

Real Club La Martinica Alineación oficial del equipo 'Real Club La Martinica' en el partido 3 - 2 Racing Sinentender Alineación oficial del equipo 'Racing Sinentender' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Club La Martinica Alineación oficial del equipo 'Real Club La Martinica' en el partido 2 - 5 Racing Sinentender Alineación oficial del equipo 'Racing Sinentender' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club La Martinica

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Martinica s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jerzy Luśtyk que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 del partit, el jugador Gustaaf de Vletter de Martinica va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Giorgio Pieroni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Martinica, Darren Grehan, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Martinica per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Ori Keshet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Jerzy Luśtyk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Martinica se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Hugo Sauls de Martinica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Racing Sinentender

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb 40 minuts jugats, Selwyn Canisius de Sinentender va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 43, quan Niklas Gunnarsson va posar els visitants Sinentender per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tobie Van der Beken va ridiculitzar a en Hugo Sauls amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Aker Arpat va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Latif Provalić va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Selwyn Canisius de Sinentender es va guanyar la targeta groga merescudament.