Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuleicos (1462393) - los gladiator f.c. (995847) » 225460383: T27/J5/VIII

Liga 225460383 Información oficial sobre el partido 225460383 en Hattrick

20.06.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.1529 (179072)

YOQUESE Alineación oficial del equipo 'YOQUESE' en el partido 1 - 4 los gladiator f.c. Alineación oficial del equipo 'los gladiator f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
YOQUESE Alineación oficial del equipo 'YOQUESE' en el partido 3 - 0 los gladiator f.c. Alineación oficial del equipo 'los gladiator f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YOQUESE

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Jordi Piulachs entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al YOQUESE, un peu providencial d'en Hugo Bersvendsen va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): YOQUESE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marco de Haro en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Fernández, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Huidoboro Dieguez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Marco de Haro no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Jordi Piulachs va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 59 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

los gladiator f.c.

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Francisco Hontana va llençar el penal ras arran de pal.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto Goicoerroeta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Lars Kargi de gladiator va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vyacheslav Pasechnik, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Gundar Sotelo de gladiator va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.