Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

I.E.S Extremadura (313772) - Lavados Patxo 2 (485882) » 225460286: T27/J9/VIII

Liga 225460286 Información oficial sobre el partido 225460286 en Hattrick

18.07.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VIII.1527 (179070)

I.E.S Extremadura Alineación oficial del equipo 'I.E.S Extremadura' en el partido 2 - 2 Real Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Real Madrid CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
I.E.S Extremadura Alineación oficial del equipo 'I.E.S Extremadura' en el partido 4 - 2 Real Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Real Madrid CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,1 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I.E.S Extremadura

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Extremadura va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Fedor Ryazanov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Extremadura s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Herberts Graudiņš per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eugenio Nuotcla va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Tristão Vidal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Extremadura va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bernd Willems ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Extremadura va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eugenio Nuotcla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tristão Vidal.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 88 per blocar una centrada d'en Eduardo Cunha va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Extremadura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugenio Nuotcla de Extremadura la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Rodríguez de Extremadura es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Fedor Ryazanov de Extremadura va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Cunha de Extremadura es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Madrid CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Iver Lauersen marqués l'empat. Al minut 13 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 164 Minuto 86 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Iver Lauersen va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mohd Zan bin Zainal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.