Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHASKLY F.C. (795046) - Patukas (994518) » 225457348: T27/J2/VIII

Liga 225457348 Información oficial sobre el partido 225457348 en Hattrick

30.05.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VIII.1475 (179018)

CHASKLY F.C. Alineación oficial del equipo 'CHASKLY F.C.' en el partido 3 - 6 Mondocelta Alineación oficial del equipo 'Mondocelta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CHASKLY F.C. Alineación oficial del equipo 'CHASKLY F.C.' en el partido 3 - 3 Mondocelta Alineación oficial del equipo 'Mondocelta' en el partido
Tiene un resultado normal 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHASKLY F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 del partit, el jugador Alessandro Stefano Zuffo de CHASKLY va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CHASKLY s'esgargamellaven dempeus per esperonar Elio Giudici que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ramiro Ariel Parra va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. CHASKLY empatava el partit, 3 a 3, al minut 53.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Pablo César Cal de CHASKLY va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jorge Salazar Cabrera va prendre el seu rol al minut 85.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Elio Giudici de CHASKLY va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alejandro Cuadra va entrar en el seu lloc.

Mondocelta

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Mondocelta agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Domínguez amb mestria.
  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): En Manuel Bolòs va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 24. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Pere Companys que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Mondocelta va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 69. Micha Heppe va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Xavier Martín de Mondocelta va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Micha Heppe va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 6 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cristian Soto Maldonado, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mondocelta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pere Companys, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Passats 66 minuts de joc, en Raúl Domínguez de Mondocelta va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.