Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Todo Por Meterla FC (1336224) - Los Ronaldinhos F.C. (1335394) » 225457128: T27/J3/VIII

Liga 225457128 Información oficial sobre el partido 225457128 en Hattrick

06.06.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VIII.1471 (179014)

vodka-sprite cf Alineación oficial del equipo 'vodka-sprite cf' en el partido 1 - 3 Los Ronaldinhos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Ronaldinhos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
vodka-sprite cf Alineación oficial del equipo 'vodka-sprite cf' en el partido 1 - 3 Los Ronaldinhos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Ronaldinhos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vodka-sprite cf

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): vodka-sprite s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Nenad Rokvić per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de vodka-sprite a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jesús Comyn va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El vodka-sprite ho intentava per la dreta per mitjà de Aitor Xamar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julen Arenaza de vodka-sprite es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Fernando Rodríguez ocupà el lloc d'en Jesús Comyn al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de vodka-sprite quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los Ronaldinhos F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 85 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Christoph Graf.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb 86 minuts jugats, Gandolfo Scuderi de Ronaldinhos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 88 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ronaldinhos. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Crispijn Legrand xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Laurent Rabache va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Lucio Penna, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Emilio Valladares va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philipp Carsten Deeken de Ronaldinhos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.