Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Urdi (1584680) - Sporting de Harvard (438916) » 225454815: T27/J13/VIII

Liga 225454815 Información oficial sobre el partido 225454815 en Hattrick

15.08.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / VIII.1429 (178972)

Ge-Force Alineación oficial del equipo 'Ge-Force' en el partido 2 - 2 Sporting de Harvard Alineación oficial del equipo 'Sporting de Harvard' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Ge-Force Alineación oficial del equipo 'Ge-Force' en el partido 4 - 4 Sporting de Harvard Alineación oficial del equipo 'Sporting de Harvard' en el partido
Tiene mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ge-Force

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Ge-Force equilibrava la balança al minut 36. En Bernabé Cordal, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Clemenzo Aurés de Ge-Force va aconseguir igualar el partit al minut 57, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Yehuda Burg es va comportar com un juvenil al minut 9 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Bernabé Cordal va estar a punt d'empatar per a Ge-Force quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Miguel Castro va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. La jugada d'estratègia del Ge-Force per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Desbosh va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Indalecio Ferrer no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Ge-Force va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Clemenzo Aurés va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Sporting de Harvard

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lars Åkerbeck la va rematar Robert Neuhuys amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sporting el 0 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sporting prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Davide Buonocore.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Robert Neuhuys va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Šemso Memagić va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sandro de Oliveira. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Šemso Memagić, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Casper Bianchi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Óscar Tello ocupà el lloc d'en Lars Åkerbeck al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Sporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.