Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kini F.C. (1595857) - Hogar del Pensionista United (1334553) » 225452757: T27/J2/VIII

Liga 225452757 Información oficial sobre el partido 225452757 en Hattrick

30.05.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VIII.1393 (178936)

toriellu Alineación oficial del equipo 'toriellu' en el partido 1 - 2 DARTH MAUL THE SITH Alineación oficial del equipo 'DARTH MAUL THE SITH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
toriellu Alineación oficial del equipo 'toriellu' en el partido 3 - 2 DARTH MAUL THE SITH Alineación oficial del equipo 'DARTH MAUL THE SITH' en el partido
Tiene mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,4 % 21,3 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toriellu

Goles Goles

  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Pietro Capobianco va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Scott Harrington va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. toriellu posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Per Skov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guido Efterle de toriellu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): En Joost Binnebeek va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

DARTH MAUL THE SITH

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): DARTH agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tarcisio Chiaranti amb mestria.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb 86 minuts jugats, Tarcisio Chiaranti de DARTH va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): DARTH va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan Eufrasio Sobrino va quedar-se sol davant el porter Néstor Raúl Velazquez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DARTH, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Andreu Benavent va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gervasi Gelabert de DARTH es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gianfrancesco Farris es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Eufrasio Sobrino va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Óscar Cros.
  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 75 va fer que Gervasi Gelabert de DARTH hagués d'abandonar el terreny de joc. Helenio Chacín va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Gaizka Segura ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.