Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallensana ClubdelFul (313837) - Santoyo gool (1414873) » 225452525: T27/J1/VIII

Liga 225452525 Información oficial sobre el partido 225452525 en Hattrick

23.05.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / VIII.1389 (178932)

Vallensana ClubdelFul Alineación oficial del equipo 'Vallensana ClubdelFul' en el partido 2 - 0 Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido
Gabriel Sousa (53') 1 - 0
Gabriel Sousa (83') 2 - 0
Vallensana ClubdelFul Alineación oficial del equipo 'Vallensana ClubdelFul' en el partido 2 - 0 Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vallensana ClubdelFul Alineación oficial del equipo 'Vallensana ClubdelFul' en el partido 2 - 0 Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallensana ClubdelFul

Goles Goles

  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Gabriel Sousa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Vallensana es posava per davant!
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Vallensana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gabriel Sousa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Drityll Mehaj va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bernat Arreche va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Tay Hui Hao va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Drityll Mehaj va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gabriel Sousa va rematar alt.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vallensana van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pere Sendra, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Santoyo gool

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Santoyo van sortir al contraatac al minut 30, però Kaj Ladefoged va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Santoyo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kaare Hingebjerg, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Santoyo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Leroy Honecker des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wolff Trepka de Santoyo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Ermes Gottardi de Santoyo va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Pérez va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Santoyo, en Kaj Ladefoged, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.