Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fua (489456) - Camerún F.C (121313) » 225452313: T27/J4/VIII

Liga 225452313 Información oficial sobre el partido 225452313 en Hattrick

13.06.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VIII.1385 (178928)

MEGADETH BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'MEGADETH BALOMPIÉ' en el partido 0 - 9 Esteagua de Naranjón Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Naranjón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
MEGADETH BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'MEGADETH BALOMPIÉ' en el partido 0 - 8 Esteagua de Naranjón Alineación oficial del equipo 'Esteagua de Naranjón' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEGADETH BALOMPIÉ

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Óscar Serrano de MEGADETH va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jesús Nandino es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MEGADETH va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Nandino, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Javier Juaristi va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Picazo.

Esteagua de Naranjón

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Luis Gálvez va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 14. 0 - 1 per a Naranjón.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a Naranjón l'avantatge per 0 - 2. Ildefons Błachowicz en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Naranjón augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sieb Fritsma es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Viktor Andryukhin va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Naranjón.
  • 182 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 45 de partit va donar a Naranjón l'avantatge per 0 - 5. Luis Gálvez en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Naranjón l'avantatge per 0 - 6. Paavo Sutinen en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Naranjón augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paavo Sutinen es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sieb Fritsma rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Luis Gálvez, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 8 a l'estadi!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Ildefons Błachowicz de Naranjón va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 9 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Javier Juaristi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mieczysław Orczyk, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Naranjón a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Emil Scholte va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Gálvez de Naranjón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Balint Serban de Naranjón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.