Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaugin y tahitianas (995208) - Gimnàstic Montbaig (1333033) » 225451327: T27/J9/VIII

Liga 225451327 Información oficial sobre el partido 225451327 en Hattrick

18.07.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VIII.1367 (178910)

F.C. PUB ZEPPELIN Alineación oficial del equipo 'F.C. PUB ZEPPELIN' en el partido 7 - 0 REBATO'S HAWKS Alineación oficial del equipo 'REBATO'S HAWKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
F.C. PUB ZEPPELIN Alineación oficial del equipo 'F.C. PUB ZEPPELIN' en el partido 9 - 0 REBATO'S HAWKS Alineación oficial del equipo 'REBATO'S HAWKS' en el partido
Tiene mala suerte 9.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PUB ZEPPELIN

Goles Goles

  • 123 Minuto 1 (Gol por la derecha): Corria el minut 1 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Joan Varlett, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Umberto Spaccamela es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): ZEPPELIN va augmentar la diferència quan Hugo Carbo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Friedrich Thätig va incrementar l'avantatge de ZEPPELIN amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan ZEPPELIN va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Giorgio Area des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ZEPPELIN a 6 - 0. Romuald Gurzyński va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Giorgio Area va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Romuald Gurzyński va rematar alt.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ZEPPELIN a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Umberto Spaccamela va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fermín Zúñiga Guzmán de ZEPPELIN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Simon Guendouz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Giorgio Area de ZEPPELIN es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Christophe Massé va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

REBATO'S HAWKS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcial Porres de REBATO'S va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marcial Porres va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Tolosán de REBATO'S amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Pablo Monreal va sortir coix del terreny de joc, substituït per Delio Adanza. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Roberto Aboigor semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.