Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sueca United CF (801868) - Roronoa Zoro FC (1413984) » 225451309: T27/J5/VIII

Liga 225451309 Información oficial sobre el partido 225451309 en Hattrick

20.06.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.1367 (178910)

Cabezas Huecas Alineación oficial del equipo 'Cabezas Huecas' en el partido 1 - 3 jucavidi Alineación oficial del equipo 'jucavidi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabezas Huecas Alineación oficial del equipo 'Cabezas Huecas' en el partido 0 - 1 jucavidi Alineación oficial del equipo 'jucavidi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabezas Huecas

Goles Goles

  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Cabezas per la dreta va donar com a resultat un gol de Cosmin Bãlãnescu al minut 56 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Cabezas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Atte Vastamaa des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Edward Krzyszkowski va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Atte Vastamaa no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gigel Olteanu no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arif Halis de Cabezas es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Atte Vastamaa de Cabezas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ugo Fuertes de Cabezas es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

jucavidi

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan José Manso Tabernero va treure un córner llarg cap al segon pal que en Didier Lozano, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Farid Gaona va pentinar un córner cap al segon pal que Sergey Shevtsov va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Javier Monje sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 76 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Yip Boot va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alessandro Leonardi va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergey Shevtsov de jucavidi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yip Boot de jucavidi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.