Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Ninixanxe (491318) - Avutardas (772152) » 225445808: T27/J2/VIII

Liga 225445808 Información oficial sobre el partido 225445808 en Hattrick

30.05.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VIII.1269 (178812)

Dimis United Alineación oficial del equipo 'Dimis United' en el partido 5 - 1 pedrosillanos Alineación oficial del equipo 'pedrosillanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dimis United Alineación oficial del equipo 'Dimis United' en el partido 5 - 1 pedrosillanos Alineación oficial del equipo 'pedrosillanos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dimis United

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Javier Vallarta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. United es posava per davant!
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gyula Sárhidai de United va fer un bon esprint per escapar-se de Jesús Alfredo Moya Delgado i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 46 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lauri Juusti va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 66 minuts quan Gyula Sárhidai va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Kim Bespamyatnov, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan United va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Noguer des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del United sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kim Bespamyatnov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): United va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Noldi Gouin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El United ho intentava per la dreta per mitjà de Chema Portet, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Noguer.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Marco Bramanti va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de United es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

pedrosillanos

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de pedrosillanos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 5 - 1 mitjançant en Rodolf Garcia.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Ramón Álvarez Cabanilla va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Yannick Ginoux no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodolf Garcia de pedrosillanos es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Undiano.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Txema Biarge.