Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CS Castellón (1339440) - Cafe-Bar Miraflores (1434455) » 225444356: T27/J3/VIII

Liga 225444356 Información oficial sobre el partido 225444356 en Hattrick

06.06.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VIII.1243 (178786)

CS Castellón Alineación oficial del equipo 'CS Castellón' en el partido 4 - 1 Cafe-Bar Miraflores Alineación oficial del equipo 'Cafe-Bar Miraflores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CS Castellón Alineación oficial del equipo 'CS Castellón' en el partido 6 - 1 Cafe-Bar Miraflores Alineación oficial del equipo 'Cafe-Bar Miraflores' en el partido
Tiene mala suerte 5.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CS Castellón

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Abel Cancino, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del CS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Abel Cancino, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Xavier Massó és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alfredo Machado perquè aconseguís el 3 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Abel Cancino de CS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abel Cancino va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del CS puguin veure en Luís Duarte jugant de nou; ja que al minut 83 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jordi René el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ernesto Sposato. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Cafe-Bar Miraflores

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 en Mirlan Abdildaev va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Robin Kjellman va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Miraflores que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Angelantonio Beati quasi redueix la diferència al marcador al minut 68, però una gran estirada d'en Richard Bichon va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Robin Kjellman va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 85 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mirlan Abdildaev amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.