Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ross Fc (994303) - Auria F.C. (992610) » 225438011: T27/J12/VIII

Liga 225438011 Información oficial sobre el partido 225438011 en Hattrick

08.08.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VIII.1129 (178672)

Anyai F.C Alineación oficial del equipo 'Anyai F.C' en el partido 3 - 3 panda de amigos Alineación oficial del equipo 'panda de amigos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anyai F.C Alineación oficial del equipo 'Anyai F.C' en el partido 2 - 1 panda de amigos Alineación oficial del equipo 'panda de amigos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anyai F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesper Bon Nielsen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Anyai se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jesper Bon Nielsen va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Anyai va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sharif Haj-Amal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Anyai va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luca Alderlieste en un 1 contra 1 amb el porter Sylvain Beaufils, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ramón Capó Giol va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Alfredas Pundžius, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luca Alderlieste de Anyai la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fritz Schlifelner s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredas Pundžius de Anyai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

panda de amigos

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Jan Armin Grimm va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 39 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): amigos van mostrar una bona compenetració quan al minut 81 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juan Manuel Miranda va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Frédéric Caux va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del amigos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Frédéric Caux no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hubertus Cuypers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Alessandro Tranquillo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de amigos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): Andoni Sarriegi no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Erkmar Röhrle.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Végeir Huginsson de amigos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.