Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nome ganas (314476) - mutiverso fc (1336301) » 225431542: T27/J5/VIII

Liga 225431542 Información oficial sobre el partido 225431542 en Hattrick

20.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.1014 (54815)

xenons Alineación oficial del equipo 'xenons' en el partido 1 - 3 maresme team Alineación oficial del equipo 'maresme team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xenons Alineación oficial del equipo 'xenons' en el partido 3 - 1 maresme team Alineación oficial del equipo 'maresme team' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xenons

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passats 54 minuts, Ismael Ferro, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. xenons es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): xenons va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ismael Ferro en un 1 contra 1 amb el porter Per Eriksson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): xenons es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Giorgio Leardini no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Saturio Pérez al camp.

maresme team

Goles Goles

  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Gerhard Stocker va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 75.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Vita que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a maresme.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de maresme, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Akihiro Saigo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernest Tura no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Vita estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Al minut 10 en Paul-Francois Lavigne va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Gonçalo Postiga va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.