Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barça Atlètic (1421078) - Secuita F.C. (1462056) » 225431251: T27/J3/VIII

Liga 225431251 Información oficial sobre el partido 225431251 en Hattrick

06.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VIII.1009 (54810)

macareno futbol club Alineación oficial del equipo 'macareno futbol club' en el partido 1 - 5 Delateam Alineación oficial del equipo 'Delateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
macareno futbol club Alineación oficial del equipo 'macareno futbol club' en el partido 2 - 4 Delateam Alineación oficial del equipo 'Delateam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 73,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

macareno futbol club

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Szabolcs Bai, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En David Ciaño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de macareno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): macareno va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julien Nadaud ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): macareno va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Nelson Tupã va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): macareno enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Sarrasqueta de macareno es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80 en David Ciaño va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Delateam

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per Delateam va ser Cristovo Baiona, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): Quan passaven 47 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Delateam. En Otmar Gemein va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Delateam, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Otmar Gemein va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Veli Rinta-Suksi va augmentar l'avantatge de Delateam a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Veli Rinta-Suksi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Otmar Gemein, que no va fallar i va marcar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Veli Rinta-Suksi va rebre molts aplaudiments. Al minut 13 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Viyuelas de Delateam es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.