Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xuxo de Pus (1456136) - Gardacho yo tururú!!! (1433437) » 225430084: T27/J5/VIII

Liga 225430084 Información oficial sobre el partido 225430084 en Hattrick

20.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.988 (54789)

Las_X Alineación oficial del equipo 'Las_X' en el partido 1 - 2 Gardacho yo tururú!!! Alineación oficial del equipo 'Gardacho yo tururú!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las_X Alineación oficial del equipo 'Las_X' en el partido 2 - 0 Gardacho yo tururú!!! Alineación oficial del equipo 'Gardacho yo tururú!!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las_X

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 39. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Andrei Mazilu va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Zenon Janiszewski va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Las_X enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Flávio Henrique Pescoço va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Zenon Janiszewski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Andrei Mazilu va estar a punt d'empatar per a Las_X quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ilari Perkiö va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 19 va fer que Gerard Kalsbeek de Las_X hagués d'abandonar el terreny de joc. Ab Stekelenburg va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Flávio Henrique Pescoço va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Las_X estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Gardacho yo tururú!!!

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gurdunfo Vilacide va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del tururú!!! va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antonio de Amézaga, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Xavier Campí va estar a punt de posar per davant a tururú!!! amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Murat Can Natuk va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Antonio de Amézaga de tururú!!! va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): En Óscar Eguiguren va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Cirilo Antuña va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Osorio Neo, que no va rendir al seu nivell habitual.