Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAHIA DE LA HERRADURA C.F. (1599921) - Nazio F.C. (1332366) » 225424862: T27/J1/VIII

Liga 225424862 Información oficial sobre el partido 225424862 en Hattrick

23.05.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / VIII.895 (54696)

C.A.Patxaran Alineación oficial del equipo 'C.A.Patxaran' en el partido 2 - 3 Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido
José María Pacheco (34') 1 - 0
1 - 1 Charle Willems (37')
Telmo Cunha (39') 2 - 1
2 - 2 José Hugo Ortiz (76')
2 - 3 Charle Willems (83')
C.A.Patxaran Alineación oficial del equipo 'C.A.Patxaran' en el partido 2 - 3 Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
C.A.Patxaran Alineación oficial del equipo 'C.A.Patxaran' en el partido 4 - 4 Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,1 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A.Patxaran

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): C.A.Patxaran, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de José María Pacheco per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del C.A.Patxaran contenien la respiració mentre en Telmo Cunha s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a C.A.Patxaran per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José María Pacheco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Morten Kvinnesland, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 214 Minuto 83 (Ocasión de penalti): En Carlos Lobató va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 83. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xim Gispert de C.A.Patxaran es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Telmo Cunha de C.A.Patxaran va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29, Christopher Le Provost de C.A.Patxaran es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Delyan Tzikalov, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Morten Kvinnesland, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Nazio F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Charle Willems, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 37.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de José Hugo Ortiz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Nazio. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Charle Willems xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Yordi Wellens va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Leo Simonsz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Ádám Kiss, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Nazio va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yordi Wellens de Nazio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.