Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Málaga F.C (1420165) - Warcraft Wow Team (1421350) » 225424438: T27/J7/VIII

Liga 225424438 Información oficial sobre el partido 225424438 en Hattrick

04.07.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / VIII.887 (54688)

hectoruxy's club Alineación oficial del equipo 'hectoruxy's club' en el partido 2 - 0 emthree Alineación oficial del equipo 'emthree' en el partido
Alejandro Díaz de Campomanes (24') 1 - 0
Jonas Eriksson (69') 2 - 0
hectoruxy's club Alineación oficial del equipo 'hectoruxy's club' en el partido 2 - 0 emthree Alineación oficial del equipo 'emthree' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hectoruxy's club Alineación oficial del equipo 'hectoruxy's club' en el partido 2 - 1 emthree Alineación oficial del equipo 'emthree' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hectoruxy's club

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alejandro Díaz de Campomanes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, hectoruxys es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Als 69 minuts de joc, els nois de hectoruxys van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jonas Eriksson augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a hectoruxys per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ruyman Zugaznagarreta, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el hectoruxys sortien al contraatac. La falta llançada per Jonas Eriksson va sortir força alta sense massa perill.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Köbi Wäschle va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Javier García Pechuán, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fredrik Stefansson.

emthree

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Emmanuel Hold, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lluís Maria Olivella no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del emthree que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dmitry Kryuchkovich, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Toni Nykänen no era cap impediment.
  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Cornelius Heuer, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.