Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TGN (493013) - BeverlyTronas (1585567) » 225424275: T27/J9/VIII

Liga 225424275 Información oficial sobre el partido 225424275 en Hattrick

18.07.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VIII.884 (54685)

españavabien Alineación oficial del equipo 'españavabien' en el partido 2 - 4 Urrusport Alineación oficial del equipo 'Urrusport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
españavabien Alineación oficial del equipo 'españavabien' en el partido 2 - 5 Urrusport Alineación oficial del equipo 'Urrusport' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

españavabien

Goles Goles

  • 110 Minuto 35 (Gol de falta): Rickard Ingelell va aconseguir l'empat per a españavabien mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): El jugador Arno Haasbroek de españavabien, després de 69 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Damiano Manunta del españavabien ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Arno Haasbroek de españavabien va intentar batre la porteria rival al minut 26 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Priit Org va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, David Ochoa quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victor Margelist de españavabien es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arno Haasbroek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Victor Margelist, jugador de españavabien, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 39. Ingvald Eriksen, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Urrusport

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Martín Saura Macías va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Urrusport i marcant el 0 - 1.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Sabino Moula va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 73.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador de Urrusport Jörn Baerwolff va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 75 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Urrusport va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jörn Baerwolff, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jörn Baerwolff ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Villaquirán de Urrusport amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 71 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Sabino Moula se sentia fresc com una rosa.