Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ds-Kontrol (1417299) - Skunk Team (1336319) » 225421058: T27/J3/VIII

Liga 225421058 Información oficial sobre el partido 225421058 en Hattrick

06.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VIII.827 (54628)

Ds-Kontrol Alineación oficial del equipo 'Ds-Kontrol' en el partido 4 - 1 club atletico AINUR Alineación oficial del equipo 'club atletico AINUR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Ds-Kontrol Alineación oficial del equipo 'Ds-Kontrol' en el partido 6 - 1 club atletico AINUR Alineación oficial del equipo 'club atletico AINUR' en el partido
Tiene mala suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ds-Kontrol

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Scott Burr va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 70.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ds-Kontrol contenien la respiració mentre en Scott Burr s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Ds-Kontrol va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cristi Muntean va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos Chambó es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Scott Burr del Ds-Kontrol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Dietrich Bendixen de Ds-Kontrol va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ds-Kontrol sortien al contraatac. La falta llançada per Mauro Pedone va sortir força alta sense massa perill.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Vasil Chipev es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristi Muntean de Ds-Kontrol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Dietrich Bendixen de Ds-Kontrol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olivier Didier.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Pedone de Ds-Kontrol es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

club atletico AINUR

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Frank Rogersson va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Jan-Peter de Lieme, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Orla Nyhave Nielsen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Arto Çaltı va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Adolfo Zambruno.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Stephen Farrelly tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.