Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Atletico de Futbol (1434408) - adri el guay (1371319) » 225419115: T27/J7/VIII

Liga 225419115 Información oficial sobre el partido 225419115 en Hattrick

04.07.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / VIII.792 (54593)

Club Atletico de Hattrick Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Hattrick ' en el partido 0 - 5 U.D. Benalmádena Alineación oficial del equipo 'U.D. Benalmádena' en el partido
0 - 1 Gennady Glukhov (16')
0 - 2 Màrius Seuma (34')
0 - 3 Albert Bagudanc (39')
0 - 4 Antti Puosi (41')
0 - 5 Gennady Glukhov (59')
Club Atletico de Hattrick Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Hattrick ' en el partido 0 - 5 U.D. Benalmádena Alineación oficial del equipo 'U.D. Benalmádena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Atletico de Hattrick Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Hattrick ' en el partido 1 - 3 U.D. Benalmádena Alineación oficial del equipo 'U.D. Benalmádena' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletico de Hattrick

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): Hattrick van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 15 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Leons Ondrups no va ser gens encertat.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Hattrick va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 83 que Eduardo Garcifuentes no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Björn Tullstrand de Hattrick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): Hattrick es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Piero Marinelli no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Josef Król al camp.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Josef Król va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mustafa Eid.

U.D. Benalmádena

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, U.D.B. es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gennady Glukhov es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a U.D.B. l'avantatge per 0 - 2. Màrius Seuma en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Albert Bagudanc va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 0 - 3 per a U.D.B..
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antti Puosi va augmentar l'avantatge de U.D.B. a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Gennady Glukhov de U.D.B. va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del U.D.B. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mirosław Zadulec, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antti Puosi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Màrius Seuma de U.D.B. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Màrius Seuma de U.D.B. per doble groga al minut 78.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Maayan Amdurski de U.D.B. va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tim Kai Kaestner va entrar en el seu lloc.