Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

playas de Corme (772511) - Corralillo F.C (1366994) » 225413280: T27/J4/VIII

Liga 225413280 Información oficial sobre el partido 225413280 en Hattrick

13.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VIII.688 (54489)

playas de Corme Alineación oficial del equipo 'playas de Corme' en el partido 3 - 1 Corralillo F.C Alineación oficial del equipo 'Corralillo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
playas de Corme Alineación oficial del equipo 'playas de Corme' en el partido 2 - 1 Corralillo F.C Alineación oficial del equipo 'Corralillo F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

playas de Corme

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): playas, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Vicente Roca per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Sadik Veseli va incrementar l'avantatge de playas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Als 42 minuts, Manu Kovasic va ampliar l'avantatge de playas amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manu Kovasic va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Al minut 71 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Manu Kovasic, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ermis Valaouras de playas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mário Jorge Barros de playas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Mário Jorge Barros de playas per doble groga al minut 85.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En José Luis Ricardos ocupà el lloc d'en Mensur Šećirbegović al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de playas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Corralillo F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Un mica després, Florencio Barrio de Corralillo va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sebestyén Gombkötő va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Alpay Reviş va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Urs Koenemann.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Corralillo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Sebestyén Gombkötő no va poder controlar.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Guillem Sabaté de Corralillo va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Sebestyén Gombkötő es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rolando Jordana de Corralillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.