Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

INDEPENDENCIA (315381) - Los Kiwis en Boca (1455652) » 225410352: T27/J14/VIII

Liga 225410352 Información oficial sobre el partido 225410352 en Hattrick

22.08.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / VIII.635 (54436)

INDEPENDENCIA Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA' en el partido 2 - 0 Los Salmeronis Alineación oficial del equipo 'Los Salmeronis' en el partido
Artur Tuca (22') 1 - 0
Artur Tuca (48') 2 - 0
INDEPENDENCIA Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA' en el partido 2 - 0 Los Salmeronis Alineación oficial del equipo 'Los Salmeronis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
INDEPENDENCIA Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA' en el partido 6 - 1 Los Salmeronis Alineación oficial del equipo 'Los Salmeronis' en el partido
Es un cenizo 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INDEPENDENCIA

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): INDEPENDENCIA s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Artur Tuca per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de INDEPENDENCIA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Artur Tuca progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de INDEPENDENCIA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Belert, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Javier Blanquer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Carlos Sánchez va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 47. En Jandro Pérez Puig va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El INDEPENDENCIA ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Saélices, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Sánchez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Miguel Coca va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jandro Pérez Puig de INDEPENDENCIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Salmeronis

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Juan Antón Ríos Gómez va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Javier Álvarez no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernán da Bola de Salmeronis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Salmeronis es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raúl Valdespino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francisco Rodríguez Soto al camp.