Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Squad FC (1365514) - Madrid Castizo fc (1459030) » 225403676: T27/J11/VIII

Liga 225403676 Información oficial sobre el partido 225403676 en Hattrick

01.08.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VIII.516 (54317)

Rayo Hostalets Alineación oficial del equipo 'Rayo Hostalets' en el partido 0 - 2 FC saavedra team Alineación oficial del equipo 'FC saavedra team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Hostalets Alineación oficial del equipo 'Rayo Hostalets' en el partido 2 - 0 FC saavedra team Alineación oficial del equipo 'FC saavedra team' en el partido
Tiene mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Hostalets

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Olly Oldenziel va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Pello Uribe va xutar a fora.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Hostalets enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Hostalets va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Pello Uribe va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan John Broe des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aitanu González-Colloto.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tom Sem de Hostalets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de Hostalets, en John Broe, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

FC saavedra team

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del saavedra van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Florian Geay va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gumersindo Novoa de saavedra l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Diego Quiroz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Andrej Krunić estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Christof Sitler va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Florian Geay, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luděk Zelený de saavedra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Alberto Farren no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Andrea Amici.