Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madrid Castizo fc (1459030) - Uzifanboy (1600890) » 225403664: T27/J8/VIII

Liga 225403664 Información oficial sobre el partido 225403664 en Hattrick

11.07.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / VIII.516 (54317)

FC saavedra team Alineación oficial del equipo 'FC saavedra team' en el partido 3 - 1 Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido
0 - 1 Jules Choukroun (4')
Alberto Farren (38') 1 - 1
Gumersindo Novoa (41') 2 - 1
Jeanloup Bassi (47') 3 - 1
FC saavedra team Alineación oficial del equipo 'FC saavedra team' en el partido 3 - 1 Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC saavedra team Alineación oficial del equipo 'FC saavedra team' en el partido 2 - 1 Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC saavedra team

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Passat el minut 38 de joc, Alberto Farren facilitava les coses al saavedra amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): saavedra, atacant per l'esquerra al minut 41, va aprofitar el magnífic llançament de Gumersindo Novoa per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Jeanloup Bassi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El saavedra ho intentava per la dreta per mitjà de Andrea Amici, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kevin van Bergen de saavedra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Betis Balompié

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jules Choukroun que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a BETIS.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jules Choukroun, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jules Choukroun va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Jules Choukroun quasi marca en una jugada assajada de córner que Bjorn Kruitbosch havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Eliezer Alberman ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Arturo Genovesi de BETIS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Després de 43 minuts, BETIS va veure com el seu jugador Carlos Martínez Dalmau havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Cirilo Altimir entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 58 (Tirita): Era el minut 58 quan després d'una dura entrada, el jugador Anders Morup de BETIS s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.