Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ebre Team (489962) - GranAstur (48727) » 225392833: T27/J2/VIII

Liga 225392833 Información oficial sobre el partido 225392833 en Hattrick

30.05.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VIII.323 (54124)

CHOYBALLFOOT Alineación oficial del equipo 'CHOYBALLFOOT' en el partido 3 - 2 GranAstur Alineación oficial del equipo 'GranAstur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CHOYBALLFOOT Alineación oficial del equipo 'CHOYBALLFOOT' en el partido 7 - 1 GranAstur Alineación oficial del equipo 'GranAstur' en el partido
Es un cenizo 6.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHOYBALLFOOT

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tatiano Oeiras, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Petri Huumo va donar a CHOYBALLFOOT un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Tatiano Oeiras va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mikuláš Gužiňák va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Petri Huumo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Mikuláš Gužiňák de CHOYBALLFOOT va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Béla Bertalan va prendre el seu rol al minut 74.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Paulus Verbustel de CHOYBALLFOOT va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raiko Benninghoven va entrar en el seu lloc.

GranAstur

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GranAstur prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manuel Montero.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Xacinto Buxán va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Agustín Ternero que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Narcís Altimir quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GranAstur la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xacinto Buxán de GranAstur la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.