Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletik club javer (1432342) - LOS DEL BAR F.C (1365485) » 225391998: T27/J4/VIII

Liga 225391998 Información oficial sobre el partido 225391998 en Hattrick

13.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VIII.308 (54109)

Sevillista_barcelona Alineación oficial del equipo 'Sevillista_barcelona' en el partido 1 - 2 cataplasma split Alineación oficial del equipo 'cataplasma split' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sevillista_barcelona Alineación oficial del equipo 'Sevillista_barcelona' en el partido 2 - 1 cataplasma split Alineación oficial del equipo 'cataplasma split' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevillista_barcelona

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rüdiger Heiseler va anar directament als peus de Florent Maquart que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sevillista_barcelon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Rüdiger Heiseler va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sevillista_barcelon es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

cataplasma split

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de cataplasma va ser finalitzada des de l'esquerra per Edwin Borsari al minut 59. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, cataplasma va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dolf van Bijsterveldt, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Éric Pujol, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cataplasma que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Phillip Liu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Gariza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Phillip Liu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Cabanillas va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Sandoval de cataplasma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alfredo Sandoval va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 86 va fer que Oscar Mijara de cataplasma hagués d'abandonar el terreny de joc. Máximo Vuelva va entrar al terreny de joc per suplir-lo.