Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carbajosa Rangers F.C. (777107) - HFC Llombai de Gallinera (992587) » 225391771: T27/J3/VIII

Liga 225391771 Información oficial sobre el partido 225391771 en Hattrick

06.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VIII.304 (54105)

Carbajosa Rangers F.C. Alineación oficial del equipo 'Carbajosa Rangers F.C.' en el partido 3 - 1 HFC Llombai de Gallinera Alineación oficial del equipo 'HFC Llombai de Gallinera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Carbajosa Rangers F.C. Alineación oficial del equipo 'Carbajosa Rangers F.C.' en el partido 4 - 0 HFC Llombai de Gallinera Alineación oficial del equipo 'HFC Llombai de Gallinera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carbajosa Rangers F.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 71 (Gol de falta): Waldemar Bokken va aconseguir l'empat per a Carbajosa mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Olivier Dol va donar a Carbajosa un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Werner Verhoef va incrementar l'avantatge de Carbajosa amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6, Waldemar Bokken quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Manuel Pedrayes quasi marca en una jugada assajada de córner que Sandu Mazilu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Waldemar Bokken gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Martín Herruzo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Sandu Mazilu gairebé va marcar per a Carbajosa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Olivier Dol, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

HFC Llombai de Gallinera

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gallinera va ser finalitzada des de l'esquerra per Mathew Lawrance al minut 1. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Manuel Pedrayes haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gallinera al minut 82.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alix Arki s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.