Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kamikaces (1434996) - Atlantis F.C (125492) » 225389642: T27/J2/VIII

Liga 225389642 Información oficial sobre el partido 225389642 en Hattrick

30.05.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VIII.266 (54067)

impossible is nothing cf Alineación oficial del equipo 'impossible is nothing cf' en el partido 1 - 3 los luteros Alineación oficial del equipo 'los luteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
impossible is nothing cf Alineación oficial del equipo 'impossible is nothing cf' en el partido 2 - 0 los luteros Alineación oficial del equipo 'los luteros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

impossible is nothing cf

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Okke Wijnman s'emportà una gran ovació del públic local al minut 41, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): impossible va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo De Bares ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70 en Ralf van der Vlag va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

los luteros

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Roberto Del Curto va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Angelo Brillante va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 59.
  • 180 Minuto 63 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 63 pels visitants. En Roberto Del Curto va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): luteros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arnold Dijksman va desviar el xut final de Francesco Zampieri després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Spartaco Paredi de luteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38 de partit, el jugador Viggo Eglund de luteros es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): luteros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francesco Zampieri no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Spartaco Paredi al camp.