Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

local38 (1460008) - Asensiaos FC (1589330) » 225389639: T27/J1/VIII

Liga 225389639 Información oficial sobre el partido 225389639 en Hattrick

23.05.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / VIII.266 (54067)

pasta e fagiola Alineación oficial del equipo 'pasta e fagiola' en el partido 0 - 3 Zepas Team Alineación oficial del equipo 'Zepas Team' en el partido
0 - 1 Xavier De Vos (4')
0 - 2 Gabriele Perillo (6')
0 - 3 Xavier De Vos (10')
pasta e fagiola Alineación oficial del equipo 'pasta e fagiola' en el partido 0 - 3 Zepas Team Alineación oficial del equipo 'Zepas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pasta e fagiola Alineación oficial del equipo 'pasta e fagiola' en el partido 1 - 1 Zepas Team Alineación oficial del equipo 'Zepas Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pasta e fagiola

Goles Goles

  • 109 Minuto 6 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Patrizio Miolato se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Gabriele Perillo que va anotar el 0 - 2 per a Zepas sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al 50, Roberto Carrozzo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Quim Muntaner. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Roberto Carrozzo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniele Ciondoloni de fagiola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Zepas Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Xavier De Vos va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 10 de partit va donar a Zepas l'avantatge per 0 - 3. Xavier De Vos en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Daniel Lourenso va estar a punt de posar per davant a Zepas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tomasz Młotek va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nezir Čausević, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriele Perillo de Zepas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier De Vos de Zepas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.