Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Quart De Poblet (991316) - Xurri's tim (993349) » 225386633: T27/J4/VIII

Liga 225386633 Información oficial sobre el partido 225386633 en Hattrick

13.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VIII.212 (54013)

kitz Alineación oficial del equipo 'kitz' en el partido 7 - 0 Xurri's tim Alineación oficial del equipo 'Xurri's tim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kitz Alineación oficial del equipo 'kitz' en el partido 3 - 0 Xurri's tim Alineación oficial del equipo 'Xurri's tim' en el partido
Tiene mucha potra 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kitz

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): El kitz era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Siegfried Molnár va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del kitz. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Jakub Mysiakowski va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): kitz va aconseguir el 3 - 0 quan Victoriano Zaldivar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Sergiusz Miech estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Andrzej Mrzyk va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 0 al minut 86.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Siegfried Molnár de kitz va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): kitz va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hans-Otto Ruppin va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): kitz va augmentar la diferència quan Eddie Bellard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Andrzej Mrzyk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Saúl Dorda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Victoriano Zaldivar de kitz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jakub Mysiakowski de kitz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Siegfried Molnár de kitz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Xurri's tim

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gabriel Valsera va fer al minut 28 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Diego Rodríguez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 40, en un 1 contra 1 amb el porter, però Abel Mobron va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ville Lötjönen des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Gómez de Xurris la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Xurris es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Saúl Dorda no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sven van Dooremaal al camp.