Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

p.de la cruz (49005) - Estudiantil (1338365) » 225385924: T27/J11/VIII

Liga 225385924 Información oficial sobre el partido 225385924 en Hattrick

01.08.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VIII.199 (54000)

The Patanes F.C. Alineación oficial del equipo 'The Patanes F.C.' en el partido 3 - 1 Mister Bansander Alineación oficial del equipo 'Mister Bansander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Patanes F.C. Alineación oficial del equipo 'The Patanes F.C.' en el partido 3 - 0 Mister Bansander Alineación oficial del equipo 'Mister Bansander' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Patanes F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gust Haagsma, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Patanes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José Cosculluela des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Patanes va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Cosculluela, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Cosculluela va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Leon Elias Schnorrenberger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luka Pavić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Cosculluela va marxar de Michelangelo Ancarani en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Patanes van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Cosculluela de Patanes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leon Elias Schnorrenberger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): El jugador de Patanes Yury Ivanenko va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sergio Petri va entrar en el seu lloc.

Mister Bansander

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Tomas Falflod va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Bansander creava perill des de la dreta al minut 31, però en Liad Kapeta, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Neider Miguel Sánchez desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Neider Miguel Sánchez.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fatih Balla de Bansander es va guanyar la targeta groga merescudament.