Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc perafort (1580778) - Matacan FC (1583477) » 225381365: T27/J5/VIII

Liga 225381365 Información oficial sobre el partido 225381365 en Hattrick

20.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.118 (53919)

fc perafort Alineación oficial del equipo 'fc perafort' en el partido 5 - 2 atletico fuenteño Alineación oficial del equipo 'atletico fuenteño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
fc perafort Alineación oficial del equipo 'fc perafort' en el partido 8 - 0 atletico fuenteño Alineación oficial del equipo 'atletico fuenteño' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc perafort

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Tony Ivarsson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): perafort va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Christian Ekwald va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de perafort al minut 48, que va llançar ajustat al pal en Christian Ekwald. 3 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Tony Ivarsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tjibbe Nuis es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Winai Piensupap va rematar alt.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Winai Piensupap gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 许 (Xu) 偌津 (Ruojin) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

atletico fuenteño

Goles Goles

  • 150 Minuto 79 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 79 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Marnick Van Waesberghe, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ulf Larsson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zalán Németh que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Amarildo Grafite quasi marca en una jugada assajada de córner que Alexandre Gouraud havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Džiugimantas Pakulnis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Raúl Luis Esteban Pando de atf va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Džiugimantas Pakulnis va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Després de 89 minuts, atf va veure com el seu jugador Hrvoje Golja havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Gianni Trentin entraria per ocupar el seu lloc.