Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Quinscullons (989797) - Cartel de Medellin (1431465) » 225376658: T27/J5/VIII

Liga 225376658 Información oficial sobre el partido 225376658 en Hattrick

20.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VIII.34 (53835)

U.E. Quinscullons Alineación oficial del equipo 'U.E. Quinscullons' en el partido 2 - 1 Atletico de Paramaribo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Paramaribo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Quinscullons Alineación oficial del equipo 'U.E. Quinscullons' en el partido 1 - 1 Atletico de Paramaribo Alineación oficial del equipo 'Atletico de Paramaribo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,0 % 61,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Quinscullons

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gonzalo Esparza de Quinscullons aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Pablo Valdueza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Quinscullons.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 3 (Ocasión tiro lejano): Al minut 3 un refús amb el peu d'en Franco Aruta va anar a parar als peus del Gonzalo Esparza que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Esparza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Quinscullons se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Ignacio Heras Halcón de Quinscullons va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Martín Avellaneda va prendre el seu rol al minut 15.

Atletico de Paramaribo

Goles Goles

  • 164 Minuto 10 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Juha Luukinen va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, David Israel Muñiz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Erik Neteland per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juha Luukinen de Paramaribo es va guanyar la targeta groga merescudament.