Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

contravientoymarea (801311) - los gaxomitas (1437817) » 225376634: T27/J12/VIII

Liga 225376634 Información oficial sobre el partido 225376634 en Hattrick

08.08.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VIII.33 (53834)

contravientoymarea Alineación oficial del equipo 'contravientoymarea' en el partido 2 - 1 Djoser F.C. Alineación oficial del equipo 'Djoser F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
contravientoymarea Alineación oficial del equipo 'contravientoymarea' en el partido 1 - 3 Djoser F.C. Alineación oficial del equipo 'Djoser F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

contravientoymarea

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Djoser. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jorge Díaz de Cedron la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del contravientoymarea es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 48.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del contravientoymarea van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jesús Ferrant va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): contravientoymarea per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Iago Adrián Ciaurriz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Iago Adrián Ciaurriz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El contravientoymarea va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Jesús Ferrant va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Demetrio Gradaílle de contravientoymarea va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Idafe Romero de contravientoymarea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): contravientoymarea va fer una substitució al minut 79. Guillermo Peñalver va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ander Gorostola.

Djoser F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): David Marqués Conde va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Djoser, al minut 36. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Bellucci de Djoser va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rafael Uclés que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jordi Bardagí al minut 43.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Miguel Abolafio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Herminio Icoaga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Miquel Pasqual.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Bellucci es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Mateos Romero de Djoser amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Bellucci se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones