Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

yeeeeeeeeees (1332191) - Euler F.C. (995854) » 225375278: T27/J9/VIII

Liga 225375278 Información oficial sobre el partido 225375278 en Hattrick

18.07.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VIII.9 (53810)

Candame A.C. Alineación oficial del equipo 'Candame A.C.' en el partido 3 - 4 Vander Club Alineación oficial del equipo 'Vander Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Candame A.C. Alineación oficial del equipo 'Candame A.C.' en el partido 3 - 1 Vander Club Alineación oficial del equipo 'Vander Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Candame A.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jair Paraguaio va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Julio César Ruiz Ruiz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 69 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 2 al marcador.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Ricardo Macedo igualava per Candame en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Bánk Mizsér no oblidarà el que li va passar durant el minut 44. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Jorge Torres va estar a punt d'empatar per a Candame quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Robustiano Sotuela va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Candame enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jorge Torres hauria d'haver estat gol al minut 67 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Ignacio Lama Chaves.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Ricardo Macedo de Candame va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador Luis Ignacio Lama Chaves de Candame es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): En Daniel Villapún va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Jair Paraguaio va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Vander Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Damiano Teolato que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Vander.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 42 pels visitants. En Roger Lladó va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Roger Lladó va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 71 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Vander agafava avantatge al minut 80 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Zachary Ngo amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul Buyts de Vander amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Damiano Teolato va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.