Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Deuteronomics (777115) - RBetis4Ever (1596606) » 225374540: T27/J7/VII

Liga 225374540 Información oficial sobre el partido 225374540 en Hattrick

04.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / VII.1020 (39056)

Escuadron Picaro Alineación oficial del equipo 'Escuadron Picaro' en el partido 0 - 2 gurruminos club de futbol Alineación oficial del equipo 'gurruminos club de futbol' en el partido
0 - 1 Attila Be?er (11')
0 - 2 Marc Lilhauge (59')
Escuadron Picaro Alineación oficial del equipo 'Escuadron Picaro' en el partido 0 - 2 gurruminos club de futbol Alineación oficial del equipo 'gurruminos club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Escuadron Picaro Alineación oficial del equipo 'Escuadron Picaro' en el partido 0 - 1 gurruminos club de futbol Alineación oficial del equipo 'gurruminos club de futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escuadron Picaro

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Escuadron va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Arend van 't Klooster va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rino Biasin de Escuadron amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Jorge Corao estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Filip Belder, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

gurruminos club de futbol

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escuadron. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Attila Beşer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del gurruminos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 11.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Passaven 59 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Marc Lilhauge va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Damian Wańczyk. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Marc Lilhauge de gurruminos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Christopher Arroba de gurruminos va abandonar el terreny de joc després de 5 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Attila Beşer va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Luciano Leitão va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de gurruminos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Duncan Hood va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.