Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gravenaro Team (1437650) - Davenport V (434469) » 225373583: T27/J6/VII

Liga 225373583 Información oficial sobre el partido 225373583 en Hattrick

27.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / VII.1003 (39039)

dalmacia Alineación oficial del equipo 'dalmacia' en el partido 0 - 0 San Lorenzo United Alineación oficial del equipo 'San Lorenzo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dalmacia Alineación oficial del equipo 'dalmacia' en el partido 2 - 0 San Lorenzo United Alineación oficial del equipo 'San Lorenzo United' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dalmacia

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): dalmacia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nicola Marcassoli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de dalmacia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Peter Dufner va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Søren Udesen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): dalmacia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nicola Marcassoli va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sylvain Dufourd.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Pagliara de dalmacia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Peter Dufner va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

San Lorenzo United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nicola Querio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Mauro Cedrés Expósito de Lorenzo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olof Kullenblom de Lorenzo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Jorge Moya de Lorenzo va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Cipriano Picado va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Carl-Ernst Schäublin probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.