Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Candelaria (315052) - Villadiego (307592) » 225372777: T27/J14/VII

Liga 225372777 Información oficial sobre el partido 225372777 en Hattrick

22.08.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / VII.988 (39024)

Ortiguera Alineación oficial del equipo 'Ortiguera' en el partido 2 - 4 C.D. Bailen Alineación oficial del equipo 'C.D. Bailen' en el partido
Fernando Valles (20') 1 - 0
Roc Breda (41') 2 - 0
2 - 1 Luis Tortosa Saavedra (42')
2 - 2 Camilo Navarrete (49')
2 - 3 Nauzet Cobos (60')
2 - 4 Camilo Navarrete (61')
Ortiguera Alineación oficial del equipo 'Ortiguera' en el partido 2 - 4 C.D. Bailen Alineación oficial del equipo 'C.D. Bailen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ortiguera Alineación oficial del equipo 'Ortiguera' en el partido 1 - 4 C.D. Bailen Alineación oficial del equipo 'C.D. Bailen' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ortiguera

Goles Goles

  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Roc Breda de Ortiguera va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Fernando Valles, que no va perdonar.
  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Roc Breda va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 41, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Ortiguera, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ortiguera va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Òscar Roqué va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Zenón Galván va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abel Olmos Ribas.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Himar Iturri de Ortiguera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Himar Iturri va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Ortiguera es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Carlos Violante no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Clemente Rivas Pérez al camp.

C.D. Bailen

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Luis Tortosa Saavedra va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 42 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): En David Jávega va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Camilo Navarrete la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): David Jávega va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Nauzet Cobos, que no va fallar i va marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Camilo Navarrete de Bailen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): Amb 26 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Joel Oliva va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Joel Oliva quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Camilo Navarrete ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Menéndez de Bailen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): David Jávega va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Bailen Mario Rodrigo Cotobade va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Menéndez va entrar en el seu lloc.