Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miss pelotas (1457641) - Centre D'esports TheWolf (1371586) » 225372772: T27/J13/VII

Liga 225372772 Información oficial sobre el partido 225372772 en Hattrick

15.08.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / VII.988 (39024)

Miss pelotas Alineación oficial del equipo 'Miss pelotas' en el partido 3 - 1 Zamarramala FC Alineación oficial del equipo 'Zamarramala FC' en el partido
0 - 1 Rijk van Soldt (7')
Petr Palilov (16') 1 - 1
Herbert Delia (50') 2 - 1
Maíz Rodríguez (79') 3 - 1
Miss pelotas Alineación oficial del equipo 'Miss pelotas' en el partido 3 - 1 Zamarramala FC Alineación oficial del equipo 'Zamarramala FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Miss pelotas Alineación oficial del equipo 'Miss pelotas' en el partido 4 - 0 Zamarramala FC Alineación oficial del equipo 'Zamarramala FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miss pelotas

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Petr Palilov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 16, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Herbert Delia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pelotas es posava per davant 2 a 1.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de pelotas al minut 79, que va llançar ajustat al pal en Maíz Rodríguez. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Petr Palilov va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Javier Miguel Valero Guzmán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Herbert Delia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Paul Massaunen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Petr Palilov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En José David Reche, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jarkko Suortti de pelotas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Miquel Riera de pelotas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Semblava que Petr Palilov s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Zamarramala FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): El porter de ZamaFC va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rijk van Soldt va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Kremser de ZamaFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Kremser de ZamaFC va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Cezar Deac de ZamaFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Ludovic Morgant va sortir coix del terreny de joc, substituït per Paulo Rodríguez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.