Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madrid.com (122672) - ALBA FUNDACION FEMENINO AACC (439304) » 225372376: T27/J12/VII

Liga 225372376 Información oficial sobre el partido 225372376 en Hattrick

08.08.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VII.981 (39017)

madrid.com Alineación oficial del equipo 'madrid.com' en el partido 1 - 1 gijon industrial Alineación oficial del equipo 'gijon industrial' en el partido
0 - 1 Karlos Navarro (17')
Aridani Delgado (48') 1 - 1
madrid.com Alineación oficial del equipo 'madrid.com' en el partido 1 - 1 gijon industrial Alineación oficial del equipo 'gijon industrial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
madrid.com Alineación oficial del equipo 'madrid.com' en el partido 2 - 0 gijon industrial Alineación oficial del equipo 'gijon industrial' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

madrid.com

Goles Goles

  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al madrid.com una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Aridani Delgado, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): madrid.com per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Amin Al-Mahmoud va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): He Danhui va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 16 de joc.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): madrid.com va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Grigorije Doganćević ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eli Davids va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Velasco Amieva va entorpir al marcador d'en Alexis Girault per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Aridani Delgado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a madrid.com per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mirete Buenafuente, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Omri Buaron de madrid.com va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pedro Serôdio, el jugador de madrid.com va ser expulsat al minut 80.

gijon industrial

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de industrial eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 17, Karlos Navarro va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Karlos Navarro de industrial, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Hugo de Ávila va estar a punt de posar per davant a industrial amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Almerich va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): industrial va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Almerich va desviar el xut final de Pedro Manuel Gerpe després d'una sèrie de rebots i molta confusió.