Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletistas de Nuriia (121908) - FC Fire Water (777935) » 225371337: T27/J4/VII

Liga 225371337 Información oficial sobre el partido 225371337 en Hattrick

13.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VII.963 (38999)

Arrastraos Alineación oficial del equipo 'Arrastraos' en el partido 1 - 4 ARGENTA Alineación oficial del equipo 'ARGENTA' en el partido
Antenor Cerdeira (4') 1 - 0
1 - 1 Alfonso González (17')
1 - 2 Alfonso González (22')
1 - 3 Alfonso González (67')
1 - 4 Rados?aw Fela (75')
Arrastraos Alineación oficial del equipo 'Arrastraos' en el partido 1 - 4 ARGENTA Alineación oficial del equipo 'ARGENTA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Arrastraos Alineación oficial del equipo 'Arrastraos' en el partido 0 - 7 ARGENTA Alineación oficial del equipo 'ARGENTA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrastraos

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 4 minuts de joc, Antenor Cerdeira, corrent com un esperitat, superà primer Tiburcio Ibaigane per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Moisés Robledo de Arrastraos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Arrastraos va fer una substitució al minut 74. Jesús Lafiguera va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miguelanxo Baleira.

ARGENTA

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 en Alfonso González va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ARGENTA va ser finalitzada des de l'esquerra per Alfonso González al minut 22. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Alfonso González de ARGENTA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 75 pels visitants. En Radosław Fela va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Luis Abajo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Patricio Gorcoa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alfonso González estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luis Abajo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): ARGENTA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Martins va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pau Gutiérrez.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Juan Martins va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.