Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frias C.F (1431696) - Master Breeding FC (1455249) » 225370279: T27/J6/VII

Liga 225370279 Información oficial sobre el partido 225370279 en Hattrick

27.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / VII.944 (38980)

Fradelo City F.C. Alineación oficial del equipo 'Fradelo City F.C.' en el partido 2 - 1 Amfetamina team Alineación oficial del equipo 'Amfetamina team' en el partido
Dailos Nieto (29') 1 - 0
Bernat Busquets (75') 2 - 0
2 - 1 Anders Valla (79')
Fradelo City F.C. Alineación oficial del equipo 'Fradelo City F.C.' en el partido 2 - 1 Amfetamina team Alineación oficial del equipo 'Amfetamina team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fradelo City F.C. Alineación oficial del equipo 'Fradelo City F.C.' en el partido 2 - 0 Amfetamina team Alineación oficial del equipo 'Amfetamina team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fradelo City F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Fradelo va ser Dailos Nieto.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Bernat Busquets va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leon Pander va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 37 podia haver acabat en gol, però László Géza va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dailos Nieto de Fradelo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Deyna de Fradelo es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Dailos Nieto va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Fradelo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 44 va fer que Ivan Dexl de Fradelo hagués d'abandonar el terreny de joc. Márton Mester va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Amfetamina team

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Anders Valla de Amfetamina després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Amfetamina va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Anders Valla va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Amfetamina va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francesco Merlo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Amfetamina sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Anders Valla, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joran Wiets.